A STÚDIÓ

Tóth Ágnes kortárs festőművész a Stúdió alapítója, a színek és a festészet világát hozta közelebb a hétköznapokhoz. A festőművész műteremként működő műhelyében valósította meg az Agnes Toth Stúdiót 2017 végén. Ötvözte a művészetet és a divatot, megőrizve a csendes műterem világot.

A művész festményeire jellemző stílusban egy ‘Slow’ üzletet alakított ki, amely a termékek etikus természetközpontú megvalósítása mellett emberközpontú és művészet közeli vásárlói élményt jelentenek a műtermi alkotói munka megismerése mellett.

A festőállványok mellé helyet kaptak olyan munkáink, amelyek magukba foglalják a szépre való igényünket és törekvésünket. Az esztétika mellett a hordhatóságra és a használhatóságra törekedve megőriztük a magas művészi minőséget és az alkotás örömét a termékeink megvalósításánál.
Az Agnes Toth Studio alkotói tevékenységét a harmónia, a részletgazdagság, a minőség és a művészet szeretete jellemzi. Termékeinknek, különböző általunk készített divatos kiegészítőknek és egyedi tervezésű táskáinknak viselője igazi műalkotásként fogja megismerni a munkánkat.

A Stúdió Budapest szívében a budai korzón a Lánchíd utcában található, a Budai Vár és a Duna közelében. Ez a főváros egyik legszebb pontja és öröm számunkra, hogy egy ilyen környezetben hozhatjuk létre alkotásainkat. A tervezés itt helyben a Stúdióban történik, kizárólag kézzel készítjük az egyedi mintáinkat. A festészet mellett hímzéssel, grafikával, kézi ceruza illetve tus rajzzal, és fotókollázzsal foglalkozunk. Ezeket a művészeti eljárásokat alkalmazzuk a mintáink megvalósításához, amelyeket különböző nyomdai technikával és a legmodernebb módszerekkel magas minőségben valósítunk meg termékeinken.

A tervezés fontos szerepe mellet hasonló hangsúlyt fektetünk a kivitelezésbe, figyelembe véve a környezetet és az alapanyagok tudatos beszerzését. Minden szakaszában részt veszünk a munkafolyamatnak, a mintatervezést követően az alapanyagok felkutatásán és tesztelésén át a megfelelő színek, cérnák, kiegészítők kiválasztásáig. A termékeinket Magyarországon, hazai manufaktúra által helyi alapanyagokból valósítjuk meg limitált darabszámban.

Számunkra minden egyes darab, kiegészítő és táska egy műalkotás, hiszünk abban, hogy a minőség és a szépség nem csak egy tulajdonság, hanem maga az igény, amely a fejlődést és a mélyebb megismerést jelenti egy jobb irányba. 

A Stúdióban megalkotott dekoratív darabokkal arra törekszünk, hogy egy ránk jellemző természetközpontú szellemiséggel, egy új friss és örömteli szemszögből kifejezetten az egyediségre törekedve, hozzunk létre exkluzív kollekciókat.

KEDVENCEK

KAPCSOLAT

kontakt@agnestothstudio.hu

ÜZLETÜNK

Lánchíd utca 13.
1013 Budapest

NYITVATARTÁS

Szerda – Vasárnap   10:00-18:00
 Hétfő – Kedd    ZÁRVA

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb mintáinkról, új termékeinkről, izgalmas projektekről, kreatív ötleteinkről, workshopokról és közelgő eseményeinkről.

A webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi, amelyek az
Adatvédelmi irányelvek és a Felhasználási Feltételek  alapján érvényesek.

Látogass meg Minket

AGNES TOTH STUDIO
- Available Worldwide -

By selecting a currency you will be navigated to our UK|HU|EU site

Szerzői Jog ©️ Tóth Ágnes 2023

×
×

Cart

KAPCSOLAT

EMAIL
contact@agnestothstudio.com

ÜZLETÜNK
1013 Budapest, Lánchíd utca 13.
Magyarország

NYITVATARTÁS
Szerda – Vasárnap  10:00-18:00
Hétfő – Kedd – ZÁRVA

ats_contact02