ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üdvözöljük az Agnes Toth Studio honlapján

Termékeink megvásárlásával és / vagy szolgáltatásaink használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket („ÁSZF”). Kérjük, olvassa el figyelmesen az ÁSZF-t, amelyet a Felhasználó és az Agnes Toth Studio között a www.agnestothstudio.hu weboldal és webshop látogatása és használata során létrejövő szerződéses kapcsolatra alkalmazzuk. 
Ön (Felhasználó) kifejezetten beleegyezik abba, hogy weboldalunkat kizárólag saját felelősségére használja.

1. Az Agnes Toth Studio a következő árúkat és szolgáltatásokat nyújtja: egyedi tervezésű minták, kézitáskák, nyomtatott termékek, divat, ruházat, művészeti nyomatok, műalkotások és belsőépítészeti kiegészítők, valamint egyedi megrendelés esetén, személyre szabott tervezés és kivitelezés.

Cégnév: Marvelosa Kft. (“Agnes Toth Studio” vagy „A Studio”, illetve mint „Tervezők”)

Székhely: H-1013 Budapest, Lánchíd utca 13. fsz.1 Magyarország

Cégjegyzékszám: 01 09 967778

Adószám: 23486162-2-41

Közösségi EU Adószám: HU23486162

Képviselők: Tóth Lászlóné, Tóth Ágnes

Elérhetőség: kontakt@agnestothstudio.hu

Ügyfélszolgálati Csapat:
Agnes Toth Studio
Budapest 1013, Lánchíd utca 13., Magyarország
Telefon: +36-31-788-6192
Online Ügyfélszolgálat: kontakt@agnestothstudio.hu

Kereskedelmi engedély száma: BDV/39280-1/2020

Kereskedelmi Hatóság:
Budapest Főváros I. Kerület
Budavári Önkormányzatkontakt

1) ÁTTEKINTÉS
Ezt a weboldalt az Agnes Toth Studio illetve a Marvelosa Kft. üzemelteti. Az oldalon a „mi”, „tervező” és „művész” kifejezések az Agnes Toth Studiora utalnak. A Stúdió ezt a webhelyet, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást, kínálja Önnek, a felhasználónak, azzal a feltétellel, hogy elfogadja az itt közölt összes feltételt, irányelvet és megjegyzést.
Azzal, hogy meglátogatja oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk, részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi feltételeket („Szolgáltatási feltételek”, „Feltételek”) beleértve az itt hivatkozott és/vagy hivatkozáson keresztül elérhető további feltételeket és szabályzatokat.
A jelen Szolgáltatási feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve a korlátozás nélkül a böngészőket, szállítókat, vásárlókat, kereskedőket és/vagy tartalomszolgáltatókat is.
Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Szolgáltatási feltételeket, mielőtt megkezdené a  weboldal használatát. Az oldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Szolgáltatási feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen szerződés bármely feltételével, akkor nem használja a weboldalt, és nem vegye igénybe szolgáltatásainkat. Amennyiben a jelen Szolgáltatási feltételek ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.
Az aktuális áruházhoz hozzáadott minden új funkcióra vagy eszközre szintén a Szolgáltatási feltételek vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti a Szolgáltatási feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk részünkre a jogot a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére azáltal, hogy frissítéseket és/vagy változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze az oldalt az ÁFSZ változások miatt. A változtatások közzétételét követően a webhely további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti.
Online üzletünk szolgáltatója a WooCommerce. Amely biztosítja az online e-kereskedelmi platformot számunkra és amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését az Ön számára.

2) ÁRUK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
Az Agnes Toth Studio www.agnestothstudio.hu webáruházában, egyedi női kézitáskákat, divatruhákat, kiegészítőket, művészi nyomatokat és festményeket vásárolhat, amelyeket közvetlenül Tóth Ágnes művész tervezői munkája és az Agnes Toth Studio a termékek kizárólagos gyártója.
Az Agnes Toth Studio jogosult termékei és/vagy szolgáltatásai körét bővíteni, illetve azokat felfüggeszteni vagy teljes mértékben megszüntetni. Agnes Toth Studio jogosult az áruk értékesítését vagy a szolgáltatásnyújtást felfüggeszteni vagy megtagadni, ha Ön az árúk vagy a szolgáltatást a jelen ÁSZF-ben foglaltakkal ellentétben kívánja igénybe venni, illetve vásárolni., ebben az esetben az Agnes Toth Studio megvizsgálja a feltételezett visszaélést.

3) ONLINE ÁRUHÁZ FELTÉTELEI
A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával kijelenti, hogy legalább nagykorú a lakóhelye szerinti országban vagy tartományban, vagy nagykorú a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban, és hozzájárult ahhoz, hogy engedélyezze bármely kiskorú eltartottjának az oldal használatát.
Termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra nem használhatja, és a Szolgáltatás használata során megsérti az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (ideértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).
Tilos online vírusokat vagy romboló jellegű kódokat továbbítani.
A Feltételek bármelyikének megszegése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését vonja maga után.

4) ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely okból, bármikor megtagadjuk a szolgáltatást.
Ön tudomásul veszi, hogy az adatai (a hitelkártya adatok kivételével) titkosítás nélkül továbbítható, és ez magában foglalhatja (a) átvitelek különböző hálózatokon keresztül; és (b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és az azokhoz való igazodás módosításait. A hitelkártya-információk mindig titkosítva vannak a hálózaton keresztüli átvitel során.
Ön beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatás egyetlen részét sem reprodukálja, sokszorosítja, másolja, adja el, illetve adja tovább és nem használja jogosulatlanúl. A Szolgáltatás igénybevétele, a Szolgáltatáshoz való hozzáférés vagy a szolgáltatást nyújtó webhelyen található bármely információ használata kifejezetten kapcsolatfelvétel során írásbeli engedélyhez kötött.
A jelen megállapodásban használt címsorok csak a kényelem kedvéért szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon nem érintik a jelen Feltételeket.

5) ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
Az alábbi Általános Szerződési Feltételek érvényesek Ön és az Agnes Toth Studio között, és a www.agnestothstudio.hu weboldalunk minden használatára vonatkoznak.
Jelen ÁSZF 2020. május 20-tól hatályos és visszavonásig érvényes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük jelen ÁSZF bármely részét azáltal, hogy frissítéseket és változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat, hogy nincs-e benne változás. Kérjük, olvassa el az ÁSZF-et és látogasson vissza gyakran. Ha nem ért egyet az ÁSZF módosításával, akkor haladéktalanul hagyja abba a weboldalunk és/vagy webáruházunk használatát. Amennyiben továbbra is használja weboldalunkat és/vagy webáruházunkat, akkor úgy tekintjük, hogy elfogadja a módosított ÁSZF-et. A rendelés leadása után végrehajtott változtatások nem érintik a megrendelést, kivéve, ha jogszabály kötelez bennünket ilyen változtatásra.
Későbbi hivatkozás céljából őrízze meg a jelen Általános Szerződési Feltételek egy példányát . Ha az Általános Szerződési Feltételeink bizonyos részei nem egyértelműek, vagy bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő címen: kontakt@agnestothstudio.hu mielőtt bármilyen megrendelést adna le weboldalunkon.
Jelen ÁSZF irányadó joga a Magyar jog.
Jelen ÁSZF, valamint az Ön és az Agnes Toth Studio közötti szerződéses jogviszony nyelve a magyar. Minden vásárlói megrendelés egyedi szerződéses jogviszonyt hoz létre Ön és az Agnes Toth Studio között.
Az Agnes Toth Stúdió nem fogadott el semmilyen magatartási kódexet, amely az üzleti magatartását szabályozná. Jelen ÁSZF nem rögzíthető, kizárólag elektronikus formában jön létre, és nem minősül írásba foglalt szerződésnek.

6) AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE
Nem vállalunk felelősséget, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található adatok csak általános tájékoztatást szolgálnak, és nem támaszkodhat rájuk, illetve nem használható kizárólagos alapként a döntések meghozatalához, elsődleges konzultáció nélkül, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információval kapcsolatban. Az ezen az oldalon található adatokra való bármilyen támaszkodás a saját felelősségére történik.
Ez az oldal tartalmazhat bizonyos történelmi információkat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az oldal tartalmát bármikor módosítsuk, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a webhelyünkön bekövetkezett változások figyelemmel kísérése.

7) Webáruházunk használatának folyamata
Felhívjuk figyelmét, hogy vásárolni csak a weboldalon vagy üzletünkben lehet, mivel telefonon, e-mailben vagy faxon leadott rendeléseket nem fogadunk.

8) REGISZTRÁCIÓ
Webáruházunkban regisztrációval, és elérhetőségei megadásával tud rendelni és termékeket vásárolni.
Regisztrációval történő termékek megrendelésekor és vásárlásakor kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, elolvasta és elfogadja a jelen ÁSZF-et, valamint a weboldalunkon közzétett egyéb szabályzatokat és szabályozásokat, valamint Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez és feldolgozásához az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint. Regisztráció nélküli termékek megrendelése és vásárlása esetén az eljárást csak akkor tudja befejezni, ha kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et megismerte és elfogadja, és beleegyezését adja személyes adatainak kezeléséhez és feldolgozásához az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint.
Regisztrációkor az Agnes Toth Studio automatikus e-mailt küld Önnek, amelyben megerősíti regisztrációját.
A regisztráció és a vásárlás során minden tekintetben a valóságnak megfelelő, pontos, aktuális és teljes adatokat kell megadnia magáról. Ha a regisztrációs adatai megváltoznak, kérjük, haladéktalanul értesítsen bennünket a profiladatok alatti adatok megváltoztatásával.
Érvénytelen vagy nem létező adatok esetén az Agnes Toth Stúdióval kötött szerződés semmisnek tekinthető Az Agnes Toth Studio kizárja a felelősségét abban az esetben, ha Ön más személy adataival vásárol árut és/vagy veszi igénybe szolgáltatásainkat. Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget az abból adódó károkért, hogy Ön elfelejtette jelszavát, vagy a jelszó az Agnes Toth Stúdió felelősségi körén kívül eső harmadik személy számára hozzáférhetővé vált.
Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a késedelmes kézbesítésért, ha azt az Ön által hibásan vagy hiányosan megadott adatok okozták.
Kérjük, óvja jelszavát és felhasználónevét, az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget az olyan károkért, amelyek abból adódnak, hogy jelszava és/vagy felhasználóneve harmadik fél számára hozzáférhetővé válhatott az Agnes Toth Studio felelősségi körén kívül.
Annak érdekében, hogy a vásárlási eljárás egyszerű és biztonságos legyen, az Agnes Toth Studio Secure Socket Layer (SSL) technológiát használ.

9) RENDELÉS MÓDJA
Lépjen be webáruházunkba, és már indulhat is a vásárlás. Kiválaszthatja a megvásárolni kívánt termékeket, színt, méretet és mennyiséget, és a termékeket a kosárba helyezheti.
Az Agnes Toth Studio a webáruházban a termékek nevét és leírását fotóval együtt biztosítja. Kis eltérés előfordulhat a fotó és maga a termék színe, minta elrendezése között. Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a termékünkről a webáruházunkban található fotó és a termék valós megjelenése közötti eltérésekért.

A kosara tartalmát a „Kosár” ikonra kattintva tudja ellenőrizni. Lehetőség van a termék törlésére az „X eltávolítása” ikonra kattintva, vagy a kosárban lévő termék mennyiségének javítására a „Mennyiség” oszlop alatti fehér gombra kattintva. A kosárban lévő termékek nincsenek lefoglalva, és más vásárlók megvásárolhatják azokat.
Ugyanabban a rendelésben és vásárlási eljárásban egy vagy több terméket vásárolhat.
Abban az esetben, ha rendelkezik kedvezményes kupon kóddal, beírhatja azt a „Kupon” mezőbe, és kattintson az „Alkalmaz” gombra. Ekkor a vételár a kedvezmény összegével csökken a megfelelő tételek esetén. Fontos: győződjön meg arról, hogy a kedvezményt valóban hozzáadta a rendeléséhez, mivel a megrendelés véglegesítése után nem tudunk kedvezményt alkalmazni.
A „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva elindíthatja a fizetési folyamatot. Először meg kell adnia a szállítási címét, például vezeték- és keresztnevét, szállítási címét és telefonszámát.
Megadhatja számlázási címét, amely eltérhet a szállítási címtől.
A következő lépés a szállítási mód kiválasztása. Fizetéskor a szállítási díj automatikusan kiszámolásra kerül a szállítási cím alapján Szállítási szabályzatunk szerint. Egyenlőre egy fizetési mód közül választhat. A rendelés teljesítéséhez hitelkártyával fizethet.
Minden tranzakció biztonságos és titkosított. A hitelkártyaadatokat az Agnes Toth Studio soha nem tárolja. A fizetés az Ön által megadott szállítási cím alapján történik, akár euróban, akár forintban.
További információért ellenőrizze a kiválasztott szállítási ország pénznembeállításait.
A „Megrendelés teljesítése” gombra kattintva tudja kiegyenlíteni a kosár vételárát a választott fizetési módnak megfelelően. Megrendeléskor feltüntetjük a vételárat, a szállítási díjat és minden egyéb vonatkozó díjat (ha van), amelyet a termékek átvételéért fizetni kell.
A rendelés leadása és a fizetési folyamat sikeres befejezése után Önt átirányítjuk egy rendelés-megerősítő oldalra, és az Agnes Toth Studio késedelem nélkül küld Önnek egy rendelést visszaigazoló e-mailt, de legkésőbb a megrendeléstől számított negyvennyolc (48) órán belül. Általában ez az üzenet a fizetési mód sikeres kitöltése után jelenik meg a webáruház ablakában, „Rendelése visszaigazolva” felirattal. Ez az e-mail a megrendelés teljes részleteit tartalmazza.
Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a késedelmes visszaigazolásért, ha a visszaigazolás késedelme a regisztráció során Ön által megadott hamis vagy hibás e-mail címre vezethető vissza, vagy az e-mail fiókja nem tud üzeneteket fogadni, mert a beérkezett üzenetek mappája megtelt. Ez a visszaigazoló e-mail nem a rendelés elfogadása, csak egy visszaigazolás arról, hogy Agnes Toth Studio megkapta rendelését.
Rendelése elfogadása akkor fejeződik be, amikor az Agnes Toth Studio e-mailt küld Önnek a szállításról értesítő e-mailben, amely megerősíti, hogy a tételeket elküldtük Önnek.
Ha a rendelés leadását követően szeretné folytatni a vásárlást a webáruházban, kattintson a „Vásárlás folytatása” gombra.

10) Vásárlási információk és bankkártyás fizetési folyamat
Az alapértelmezett pénznem a webáruházban a választott weboldaltól függ .hu forintnál és .com eurónál, co.uk esetén GBP.
A vételárak a magyar adószabályoknak megfelelően tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA), de nem tartalmazzák a szállítási díjat. A szállítási díjak a szállítási céltól függően külön kerülnek feltüntetésre.
Minden vásárlás a szállítási régió alapértelmezett pénznemében történik. Abban az esetben, ha bankszámlája más pénznemben van, akkor bankja alkalmazhat további átváltási költségeket. Ilyen esetekben nem vállalunk felelősséget az esetleges pénzváltás díjakért. Ha nem biztos abban, hogy bankja milyen eljárásokat követ egy ilyen tranzakció esetén, javasoljuk, hogy további információért forduljon bankjához.
Bankkártyás fizetéssel online és offline üzletünkben kényelmesen és biztonságosan vásárolhat. A kiválasztott áruk megrendelése után Ön a K&H Bank weboldalára irányítjuk, ahol a Bank által használt, titkosított tranzakcióval fizetethet bankkártyával,amely jelenleg a legbiztonságosabb vásárlási módnak számít. Ügyfeleinknek nem kell mást tenniük, mint a fizetési mód kiválasztásakor a „hitelkártyás fizetés” gombra kattintani, majd a K&H Bank fizetési szerverén adja meg a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a háromjegyű biztonsági kódot. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat.
Kizárólag elektronikus felhasználásra kifejlesztett bankkártyákat csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha használatukat a kártyakibocsátó bank engedélyezi!
Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy kártyája használható-e internetes vásárlásra.

A sikeres vásárlást követően a K&H Bank tranzakció számot ad a tranzakcióhoz, kérjük, írja le pontosan, vagy nyomtassa ki a teljes oldal másolatát. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
A fizetési terhelések a bankszámlakivonaton „agnestothstudio.hu” néven jelennek meg.
Amennyiben akciós árakat vezetünk be, azzal kapcsolatban részletes tájékoztatást adunk vásárlóinknak.
Amennyiben webáruházunkban egyértelműen hibás vételárak vannak feltüntetve, pl. hibásan alacsony vételárat jelez a rendszer esetleges meghibásodása, Az Agnes Toth Studio a megrendelést nem fogadja el és nem szállítja ki a terméket hibás vételáron. Ebben az esetben felajánljuk, hogy a terméket a megfelelő vételáron szállítjuk Önnek, és Ön jogosult az ilyen termékre vonatkozó megrendelését visszavonni. Az Agnes Toth Stúdió által hibás vételáron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek minősül.
Az Agnes Toth Studio a következő fizetési módokat fogadja el: Fizetés a következő kártyákkal lehetséges online üzletünkben Visa, Visa Electron, Visa Debit, Visa Delta, MasterCard, Maestro betéti kártyákkal, és minden egyéb módszer, amely a webáruházban időről időre egyértelműen feltüntetésre kerül.
Ha a fizetési kártya kibocsátója megtagadja a fizetés engedélyezését az Agnes Toth Studio felé, nem vállalunk felelősséget a kézbesítés késéséért vagy elmaradásáért.
A fizetendő végösszeg a megrendelése és a visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a megrendelésével együtt e-mailben és/vagy postai úton küldjük meg Önnek.

11) A megrendelés teljesítése, kiszállítás
A termékek kiszállítását az Agnes Toth Studio végzi világszerte a TNT és a FEDEX futárszolgálatán keresztül. A Tóth Ágnes Stúdió a vámkezelési eljárásokért is felelős.Világszerte szállítunk, kivéve Afganisztánt, Antarktikát, Bouvet-szigetet, Brit Indiai-óceáni területet, Kambodzsát, Közép-afrikai Köztársaságot, Comore-szigeteket, Kubát, Egyenlítői-Guineát, Falkland-szigeteket, francia déli területeket, Ghána, Bissau-Guinea, Heard-sziget és McDonald-szigetek, Irán, Kiribati, Mayotte, Mianmar, Nauru, Niue, Észak-Korea, Pitcairn, Sao Tomé és Principe, Saint Helena, Saint Pierre és Miquelon, Sierra Leone, Salamon-szigetek, Szomália, Dél-Georgia/Sandwich-szigetek, Dél-Szudán, Szudán, Svalbard és Jan Mayen, Szíria, Tádzsikisztán, Tokelau, Türkmenisztán, Tuvalu, Amerikai Egyesült Államok (USA) Kisebb külső szigetek, Nyugat-Szahara, Jemen, Aland-szigetek. . További részletekért tekintse meg Szállítási szabályzatunkat itt
Vásárolt termék közvetlen kiszállítása után igazoltan hibás tételek visszaküldése esetén a szállítási költséget az Agnes Toth Studio fizeti, az átvételt pedig az Agnes Toth Studio szervezi. A Studio hivatalos futárja az új terméket hibás tételek cseréje során szállítja ki. Ebben az esetben a szállítási díjat és a vámkezelési díjat az Agnes Toth Studio fizeti.

Ha a termék igazoltan hibásnak bizonyul közvetlen a szállítás kiérkezésekkor, abban az esetben a stúdiónak az felróható, és az Agnes Toth Studio a vételár teljes összegét az eredeti fizetéssel megegyező fizetési móddal visszatéríti Önnek, beleértve a szállítási díjat is. A termék ekkor az üzletbe visszaszállításra kerül.
Termékek Agnes Toth Studioban történő cseréje vagy visszaküldése esetén Önnek kell fizetnie a szállítási díjat, bármely szállító céggel. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy az EU-n kívülre hagyományos postai úton történő visszaküldést nem fogadunk el, Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ha segítségre van szüksége a megfelelő szállító cég kiválasztásában a visszaküldéshez.
Az Ön által cserére választott új terméket az Agnes Toth Studio hivatalos futárja szállítják ki Önnek, a szállítási díjat pedig csere esetén a címzett fizeti. Cseréjét azonban csak a megrendelés beérkezését követő 14 napon belül kérheti ugyanazon termékre.
Az Agnes Toth Studio fenntartja a jogot, hogy visszautasítson minden visszaigazolt rendelést, például ha a termék készlethiba miatt nincs raktáron, vagy állapota nem felel meg minőségi előírásainknak. Ebben az esetben az Agnes Toth Studio haladéktalanul tájékoztatja Önt. Ebben az esetben az Agnes Toth Studio késedelem nélkül visszatéríti az Ön által fizetett teljes összeget azon termék(ek)ért, amelyeket nem tudunk teljesíteni., de legkésőbb harminc (30) napon belül.
Amennyiben webáruházunkban a termékekkel vagy árakkal kapcsolatban hiba lép fel, az Agnes Toth Studio fenntartja a helyesbítés jogát. Ebben az esetben az Agnes Toth Studio haladéktalanul tájékoztatja Önt az új adatokról. Ezt követően Ön még egyszer visszaigazolhatja megrendelését, vagy bármely fél jogosult elállni a szerződéstől.
Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként vásárolt mennyiséget. Abban az esetben, ha módosítunk vagy törölünk egy megrendelést, akkor megpróbáljuk értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail és/vagy számlázási cím/telefonszámon keresztül. Fenntartjuk a részünkre a jogot, hogy korlátozzuk egy tétel több mennyiségét egy ügyfélre vagy postai címre.
Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget azért, ha beszállítói nem teljesítik vagy lényegesen módosítják az Agnes Toth Stúdióval szemben fennálló kötelezettségeiket. A Stúdió fenntartja a jogot, hogy a visszaigazolt rendeléseket az Önnel történt egyeztetés után részben vagy egészben visszautasítsa.
A szállítási és visszaküldési díjakkal kapcsolatos további információkért tekintse meg Szállítási és visszaküldési szabályzatunkat itt

12) Elállási jog
Elállási jogát az eredeti megrendelésének kézhezvételétől számított tizennégy (14) napon belül bejelentheti, abban az esetben, ha a termék hibás, vagy cserét szeretne. Ön ezt a jogot az ügyfélszolgálati csapatnak küldött kifejezett nyilatkozatban jelenti be (kontakt@agnestothstudio.hu) a fent jelzett tizennégy (14) napos határidőn belül. Visszaküldési szabályzatunkról itt olvashat bővebben. A terméket késedelem nélkül, de a kézbesítéstől számított tizennégy (14) napon belül vissza kell küldenie részünkre. Ha rendelése nem vonatkozik ingyenes visszaküldési címkére, akkor feltétlenül őrizze meg a csomag feladását igazoló dokumentumot.

A fenti határidőket betartottnak kell tekinteni, ha a nyilatkozatát vagy a küldeményt a tizennégy (14) nap lejárta előtt elküldi. Amint az Agnes Toth Studio átveszi a visszaküldött terméket, minőség-ellenőrzési eljárásra kerül sor a visszaküldött termék megfelelőségének megállapítása érdekében. A Szállítási és Visszaküldési Szabályzat rendelkezései.
Hacsak rendelése nem jogosult ingyenes visszaküldésre, a visszaküldés szállítási költségei Önt terhelik. A szállítási költség nem téríthető vissza, kivéve, ha a termék hibás. Javasoljuk, hogy szerezzen be postai igazolást, és vegyen igénybe nyomon követhető szállítási szolgáltatást, vagy vásároljon szállítási biztosítást. Az EU-n kívülről normál postai úton küldött visszaküldést nem fogadunk el.
A visszaküldött termékért kifizetett árat visszatérítjük, amint az megérkezett hozzánk. Nem térítjük vissza az Ön által választott szállítási díjat, amely nem felel meg a szokásos szállítási módunknak. A visszatérítés az eredeti fizetési móddal megegyező módon történik (bankkártya)
Írásos értesítést kap e-mailben, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A tizennégy (14) napos határidőn túl visszaküldött tételek nem jogosultak visszatérítésre, és visszaküldik a feladónak.
Ön nem jogosult az elállási jog gyakorlására, ha a terméket kifejezetten az Ön utasítására készítették, vagy kifejezett kérésére, vagy abban az esetben, ha a terméket egyértelműen személyre szabták Önnek, vagy ha eladásra vásárolták.
Az elállási jogot nem fogyasztói jogalany nem gyakorolhatja, azaz egy vállalkozás, nevezetesen olyan jogalany, amely a szakmájában jár el, önálló foglalkozás vagy annak üzleti tevékenysége.

13) Felelősség a Termékekért
Felhívjuk figyelmét, hogy az  Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a természetes amortizációból, hibából vagy hanyag használatból, rendellenes fogyasztásból vagy rendeltetésellenes használatból, illetve a termékleírásnak nem megfelelő kezelésből eredő károkért.
Színek: Bár törekszünk termékeink minél pontosabb bemutatására és leírására, kérjük, vegye figyelembe, hogy számítógépének színbeállításai miatt a látható színek eltérhetnek a termékek tényleges színétől.

14) Felelősség a hibás tételekért (kellékszavatosság)
Hibás működés esetén (hibás teljesítés) Ön a Ptk. alapján jogosult velünk szemben hibás tételek miatt igényt érvényesíteni.
Kérésére az alábbi követelésekkel élhet:
Ha egy cikk gyártási hibából ered, felajánljuk a termék javítását vagy cseréjét, ha nem javítható, vagy ugyanaz a tétel nem elérhető.
Ön jogosult a választott igényének módosítására, de a módosítással felmerülő költségek Önt terhelik, kivéve, ha azt mi okoztuk.
A hibáról haladéktalanul, de legkésőbb annak felfedezésétől számított két (2) héten belül értesítenie kell bennünket.
A kézbesítéstől számított két (2) héten belül értesítenie kell bennünket a hibáról, és meg kell erősítenie, hogy a terméket mi adtuk. Ezen két (2) hetes határidőn belül nincs más feltétele a hibás termékszavatossági igénye alapján.
A fenti két (2) hetes időszak lejárta után azonban köteles bizonyítani, hogy az Ön által felfedezett hiba már a szállítás időpontjában is fennállt.
A kézbesítés napját követő két (2) hetes időszak lejárta után Ön a hibás tételekért való felelőssége alapján semmilyen követelést nem érvényesíthet.

15) Felelősség a hibás termékekért (termékszavatosság)
Ha Ön mint magánszemély vásárló, akkor a 14. pontban leírtak szerint hibás termékek miatt is jogosult az Agnes Toth Studioval szemben reklamációt benyújtani. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a magyar jog szerint Önnek választania kell a 14) pontban és a 15. pontban leírt jogai között. azaz az Agnes Toth Studioval szembeni reklamáció hibás árucikk (kellékszavatosság) vagy hibás termék (termékszavatosság) miatt. Mindkét kitétel alapján Ön nem jogosult igényt támasztani az Agnes Tóth Stúdióval szemben.
Ha egy termék hibás, Ön csak arra jogosult, hogy megjavíttassa, vagy a termék cseréjét kérje tőlünk. A hibáról haladéktalanul, de legkésőbb annak felfedezésétől számított két (2) héten belül értesítenie kell bennünket. Hibás termék esetén köteles igazolni a termék hibáját. A termék csak akkor minősül hibásnak, ha (i) nem felel meg az adott termékre vonatkozó jogszabályi előírásoknak, vagy (ii) nem rendelkezik az általunk szállított termék leírásában meghatározott tulajdonságokkal.
Ön jogosult a kézbesítéstől számított két (2) héten belül igényét velünk szemben érvényesíteni.

Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a megrendelés kiszállítása során keletkezett károkért, hibákért, sem a termékeink karcolásából vagy helytelen használatából eredő hibákért. Csere vagy kijavítás igénylésére csak akkor van joga, ha a hibát a szállítás megérkezésekor dokumentálták és a megrendelés csomagja nem sérült.

16) Nem fogyasztó vásárlók
Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti 14) és 15) pontokban foglalt rendelkezések csak a fogyasztókra vonatkoznak. Fogyasztó az a magánszemély, aki a hivatása, illetve üzleti tevékenysége körén kívül jár el. A nem fogyasztó vásárlókra a Ptk. eltérő rendelkezéseit kell alkalmazni.

17) A panaszkezelési folyamat
Az Agnes Toth Studio minden panaszának békés rendezésére törekszik tárgyalásos vagy egyéb békés úton.
Panaszát bejelentheti üzletünkben szóban vagy írásban a címünkre.
Az Agnes Toth Studio a szóban közölt panaszt haladéktalanul megvizsgálja, és szükség szerint rendezi. Ha nem elégedett az eredménnyel, vagy az azonnali elszámolás nem lehetséges, jegyzőkönyvet kell készíteni. Az Agnes Toth Studio minden írásbeli panaszra a beérkezéstől számított harminc (30) napon belül írásban válaszol. Abban az esetben, ha az Agnes Toth Studio nem fogadja el panaszát, annak okát köteles megindokolni.

A panaszával kapcsolatos jegyzőkönyvet az Agnes Toth Studio három (3) évig megőrzi.
Az alábbi ügyfélszolgálat elérhetőségei, ahová panaszával fordulhat:
Ügyfélszolgálat:
Agnes Toth Studio
Budapest 1013, Lánchíd utca 13., Magyarország
Telefonszám: +36-31-788-6192
Email cím: kontakt@agnestothstudio.hu
Panaszával a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is fordulhat az alábbiak szerint:
Budapest Főváros Kormányhivatala, V. Kerületi Hivatal, Fogyasztóvédelmi Főosztály
Address: 1051 Budapest, Sas u.19. III. em. Hungary
Telephone number: +36 1 450-2598
E-mail: fogyved_kmf_budapest@bfkh.gov.hu
Panaszával a Magyar Békéltető Testülethez is fordulhat az alábbiak szerint:
Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszám: +36-1-488-2131
Faxszám: +36-1-488-2186
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu
A magyar Békéltető Testületek listája az alábbi linken található:
http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579

18) Szellemi tulajdonjogok
A Tóth Ágnes Stúdió termékeihez és szolgáltatásaihoz bármilyen módon kapcsolódó találmány, felfedezés, fejlesztés, tervezés, ötlet, alkotás, szoftver, technológia, eljárás, eljárás, műszaki anyag, dokumentáció (a továbbiakban: szellemi tulajdon) szerzői jogi védelem alá esik, és ezek egy része vagy egésze a Tóth Ágnes Stúdió kizárólagos tulajdonát képezi. Termékeink megvásárlásakor vagy szolgáltatásaink igénybevételekor Ön nem szerzi meg a szellemi tulajdon tulajdonjogát, beleértve, de nem kizárólagosan weboldalunkat és webáruházunkat. Termékeink megvásárlásával vagy szolgáltatásaink igénybevételével Ön nem jogosult semmilyen védjegy, márkanév vagy logó használatára az ilyen termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Az Agnes Toth Studio fenntartja a jogot a termékek és szolgáltatások minden tartalmára, beleértve, de nem kizárólagosan a weboldalt és a webáruházat. Tilos a weboldalon vagy a webáruházban található tartalom egészének vagy részének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása, továbbítása az Agnes Toth Studio előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

19) Adatvédelem
Az adatvédelem érdekében kérjük, tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat: itt.

20) Technikai követelmények
Weboldalunkat Tóth Ágnes tervezte, Austin Miller készítette és fejlesztette, szponzorálta Bill Tanner, webáruházunk a Woocommerce webáruház motorjára épült.
Tárhelyszolgáltató: Webmuhely Kft.
Regisztrált cím: Budapest, Bécsi út 269, 1037
Weboldalunk és/vagy webáruházunk használatához legalább az alábbi hardverekkel és szoftverekkel kell rendelkeznie.

Szoftverkövetelmények
A támogatott böngészők listája a következőket tartalmazza: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge, Opera, Apple Safari for iOS, Google Chrome for Android.
Kérjük, hogy megfelelő víruskereső és vírusirtó szoftvert használjon.
Nem tudjuk garantálni, hogy a weboldal folyamatosan, az internethez való csatlakozásból adódó fennakadások és hibák nélkül fog működni. Megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket fogadtunk el a weboldalunkon található áruk és szolgáltatások, valamint az adatok integritásának és az elektronikus kommunikáció védelmének érdekében, az adatok jogosulatlan felhasználásának vagy hozzáférésének megakadályozása, valamint a terjesztés kockázatának megelőzése érdekében, a weboldalunk felhasználóira vonatkozó adatok és bizalmas/nem bizalmas információk megsemmisítése és elvesztése, valamint az ilyen adatokhoz és információkhoz való jogosulatlan vagy jogellenes hozzáférés elkerülése érdekében.

21) Vegyes
Ha az Agnes Toth Studio nem gyakorolja a jelen ÁSZF-ből vagy más szabályzatokból vagy jogszabályi rendelkezésekből származó jogait, az ilyen nem gyakorlás nem minősül a jogról való lemondásnak.
Minden lemondást írásban kell megtenni. Ha az Agnes Toth Studio nem ragaszkodik szigorúan a jelen ÁSZF valamely jelentős rendelkezéséhez, ez nem jelenti azt, hogy az Agnes Toth Studio lemond e rendelkezés szigorú betartásához való ragaszkodásáról.
Az Agnes Toth Studio az árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételeken túl nem tesz különösebb ígéretet. Az Agnes Toth Studio semmilyen felelősséget nem vállal az áruk és szolgáltatások tartalmáért, működéséért, megbízhatóságáért, elérhetőségéért és az Ön igényeinek megfelelőségéért. Az Agnes Toth Studio az „ahogy létezik” elve alapján nyújtja a szolgáltatásokat.
Az Agnes Toth Studio a törvény által megengedett mértékben kizár minden jótállást. Az Agnes Toth Studio által a jelen ÁSZF szerinti jótálláson alapuló követelésekkel kapcsolatos kötelezettségvállalásokért fizetendő maximális összeg, beleértve a ráutaló garanciákat is, az az összeg, amelyet Ön a szolgáltatásokért fizet.
Az Agnes Toth Studio semmilyen esetben sem vállal felelősséget az ésszerűen előre nem látható veszteségekért és károkért.
Ha a jelen ÁSZF bármely rendelkezése érvénytelenné, jogellenessé vagy végrehajthatatlanná válik, a jelen ÁSZF többi rendelkezése érvényben marad.
Szívesen adunk bővebb felvilágosítást áruinkkal, szolgáltatásainkkal, webáruházunk működésével, termékeink megrendelési és szállítási módjával kapcsolatban. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal bármikor.

22) SZÁLLÍTÁSI ÉS VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT
A COVID-19 járvány kitörése továbbra is érintheti a szállítási szolgáltatóink helyzetét, de gondoskodunk arról, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önt arról, hogy ez milyen hatással lehet rendeléseinkre vagy visszaküldésére.
Néhány kivétellel világszerte szállítunk.* Kérjük, tekintse meg szállítási díjainkat és a szállítási időpontokat alább.

Szállítási mód Rendelési érték (Ft) Szállítási díj (Ft)

– Budapest Expressz kiszállítás 1-2 nap 4500 Ft átalányáron, a helyi üzletben való átvétel ingyenes
– Ausztria, Cseh Köztársaság, Németország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia Az expressz kiszállítás 1-2 nap 5500 Ft átalányáron
– Belgium, Horvátország, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Monaco, Hollandia, Portugália, San Marino, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság expressz kiszállítással 2-3 nap, átalányáron 8500 Ft
– Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svájc, Törökország expressz kiszállítással 3-5 nap 8500 Ft átalányáron
– Fehéroroszország, Izland, Oroszország, Szerbia, Ukrajna expressz kiszállítással 3-5 nap 9500 Ft átalányáron
– Kanada és az Egyesült Államok expressz kiszállítással 3-5 nap 20000 Ft átalányár mellett
– Kína, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Malajzia, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Dél-Korea, Tajvan, Thaiföld, Egyesült Arab Emírségek, Brazília expressz kiszállítással 4-6 nap 20000 Ft átalányáron
– Egyiptom, Marokkó, Dél-Afrika, Izrael, Mexikó, Ausztrália, Új-Zéland expressz kiszállítással 4-6 nap 20000 átalányáron
– Banglades, Jordánia, Kuvait, Libanon, Omán, Palesztin Terület, Katar, Szaúd-Arábia, Bahamák, Barbados, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Jamaica, Martinique, Argentína, Bolívia, Chile, Kolumbia, Peru, Uruguay, Venezuela expressz kiszállítással 4-6 nap 21000 Ft átalánydíjjal
– A világ többi része átalánydíjas, expressz kiszállítással 20000 Ft

Jelenlegi kiszállítási időnk 3-5 munkanap. Minden rendelést szerdától péntekig szállítunk, hétfőn és kedden és hétvégén nem szállítunk.
A szállítási határidők attól a naptól számítanak, amikor a rendelés kiszállítását az Agnes Toth Studio visszaigazolta. Célunk, hogy megrendelését a fent megjelölt határidőn belül teljesítsük, felelősséget nem tudunk vállalni, ha a szállítási idő a feltüntetettnél hosszabb. Rendelésével kapcsolatos kérdésekre mindig szívesen válaszolunk, ezért kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a kontakt@agnestothstudio.hu e-mail címen.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a magyarországi munkaszüneti napokon Stúdiónk zárva tart, és nem áll módunkban rendeléseket feldolgozni, de amint visszatérünk, gondoskodunk a rendelések mielőbbi becsomagolásáról és kiszállításáról. Ezekben az időszakokban ügyfélszolgálatunk is korlátozottan elérhető.
Megértését köszönjük!

Jelenleg nem áll módunkban rendeléseket kiszállítani Afganisztánba, Antarktiszra, Bouvet-szigetre, Brit Indiai-óceáni területre, Kambodzsába, Közép-afrikai Köztársaságba, Comore-szigetekre, Kubába, Egyenlítői-Guineára, Falkland-szigetekre, Francia déli területekre, Ghánába, Bissau-Guineába, Heard-szigetre és McDonaldba. Szigetek, Irán, Kiribati, Mayotte, Mianmar, Nauru, Niue, Észak-Korea, Pitcairn, Sao Tomé és Principe, Saint Helena, Saint Pierre és Miquelon, Sierra Leone, Salamon-szigetek, Szomália, Dél-Georgia/Sandwich-szigetek, Dél-Szudán, Szudán , Svalbard és Jan Mayen, Szíria, Tádzsikisztán, Tokelau, Türkmenisztán, Tuvalu, Egyesült Államok (USA) Kisebb külső szigetek, Nyugat-Szahara, Jemen, Aland-szigetek.

Vám és vámkezelési díj.
Az Agnes Toth Studio nem vállal felelősséget a vám és a vámkezelés díjáért.

Szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon nem szállítunk ki rendeléseket. Postafiók címre nem szállítunk. 

Vis Maior

Bár minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak biztosítására, hogy rendelése meghatározott határidőn belül megérkezzen, nem tudunk felelősséget vállalni a rajtunk kívül álló körülmények miatti késedelmes szállításokért. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy tájékoztassuk Önt a váratlan késésekről.
Ha problémái vannak a rendelés nyomon követésével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati e-mailünkön: kontakt@agnestothstudio.hu

Visszaküldés és csere
A visszaküldéssel és cserével kapcsolatos részletes információkért kérjük, tekintse meg visszaküldési és csereszabályzatunkat.
A Szállítási és Visszaküldési Szabályzat az Agnes Toth Studio („Tóth Ágnes Stúdió” vagy „mi”, „a tervező” vagy „A Stúdió”) Általános Szerződési Feltételeinek szerves részét képezi.
Termékeink megvásárlásával és/vagy szolgáltatásaink igénybevételével Ön elfogadja a jelen Szállítási és Visszaküldési Szabályzatot. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a Szállítási és Visszaküldési Szabályzatot.
Az itt használt fogalmak, hacsak nincs másképp meghatározva, az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal azonos jelentéssel bírnak.

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE
Elégedetlen a megrendelt termékkel, és szeretné visszaküldeni? Semmi gond, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Ingyenes visszaküldést biztosítunk a teljes árú termékekre, ha azok érkezéskor hibásak és sértetlen a szállítási csomagolásuk (Az akciósan vagy kedvezményes kóddal vásárolt termékek nem jogosultak előre fizetett visszaküldési címkére.)
24 órája van arra, hogy értesítsen bennünket a megrendelés megérkezésekor dokumentált sérülésről/hibáról. A hibás tételek bejelentését a 24 óra letelte után nem fogadjuk el, az értesítési határidő (24 óra) letelte után a nem kívánt tételek teljes szállítási költsége Önt terheli.
A megrendelés kézhezvételét követően tizennégy (14) nap áll rendelkezésére a nem kívánt termék(ek) visszaküldésére.
A visszaküldéshez kövesse az alábbi lépéseket:
1. Győződjön meg arról, hogy a termék kifogástalan állapotú, nem használt, az eredeti csomagolással rendelkezik, rajta az eredeti címkék és tartozékok is.
2. Vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt@agnestothstudio.hu címen, és kérjen visszaküldési engedélyezési kódot. Az e-mailben kérjük, adja meg rendelési számát, a visszaküldeni kívánt termékek listáját. Szeretnénk hallani a véleményét a visszaküldött darabokról, ezért minden további visszajelzést nagyra értékelünk!
3. Csomagolja be megfelelően az elemeket. Több termék visszaküldésekor ügyeljen arra, hogy az eredeti csomagolást használja, vagy választhatja a tételek postai úton történő visszaküldését is, csak ügyeljen arra, hogy a visszaküldendő csomag be van-e csomagolva és biztonságosan lezárva.
4. Ha a vásárlást akciós vagy promóciós időszak alatt vásárolta meg, vagy a megrendeléséhez kedvezményes kódot használt, akkor a terméket nem áll módunkban cserélni. 

Hogyan készítsd elő a terméke(ke)t a visszaküldésre?
Táskák
Kérjük, küldje vissza a táskákat a csomagban található összes tartozékkal, plusz fogantyúkkal, ellenkező esetben a visszaküldést nem áll módunkban elfogadni.
Fontos információ
Ugyanabból az országból fogadunk visszaküldést, amelybe a megrendelését kézbesítették.
Az EU-n kívülről normál postai úton küldött visszaküldést nem fogadunk el.
Írásos értesítést kap e-mailben, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A tizennégy (14) napos határidőn túl visszaküldött tételek nem jogosultak visszatérítésre, és visszaküldésre kerülnek a feladónak.
Nem jogosult élni az elállási joggal, ha az árut kifejezetten saját utasítására, vagy kifejezett kérésére állította elő, vagy ha a terméket egyértelműen személyre szabták.
Az elállási jogot nem gyakorolhatja a vállalkozás, vagyis az, aki hivatása, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

5) Eredeti tárgyak
Amint a Tóth Ágnes Stúdió átveszi a visszaküldött terméket, minőség-ellenőrzési eljárásra kerül sor a visszaküldött termék megfelelőségének megállapítása érdekében.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívülinek, hordatlannak és mosatlannak kell lennie. A visszaküldött terméknek tartalmaznia kell az eredeti címkéket és a csomagolást. Ön felel a termékek amortizációért, amely a termék jellegének, tulajdonságainak, elhasználódásának/működésének megítéléséhez szükséges mértéket meghaladó mértékben a termék használatából ered.
A használt vagy sérült tételeket nem fogadjuk el, és a visszatérítést megtagadjuk.
A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról a visszaküldött termék kézhezvételétől számított 3-5 munkanapon belül értesítjük.
6) Visszatérítés
A visszaküldés jóváhagyása esetén a visszatérítést az eredeti fizetési móddal megegyező módon a visszaküldött termék kézhezvételétől számított tizennégy (14) napon belül feldolgozzuk. Visszatérítjük az eredeti árat, amelyet a megvásárolt termékért fizetett. Akciós cikkek esetén a termékek eladási árát nem áll módunkban visszatéríteni.
Abban a valószínűtlen esetben, ha a fent említett határidőn belül nem kapott e-mailt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt@agnestothstudio.hu e-mail címen, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

7) Cserék
Bármely terméket közvetlenül cserére visszaküldhet az eredeti megrendelés kézhezvételétől számított tizennégy (14) napon belül, indoklás nélkül. A tizennégy (14) napos visszaküldési határidőn túli visszaküldött termék nem cserélhető.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a cserére, kérésének alkalmasnak kell lennie a visszaküldésre.
Ha közvetlenül szeretné kicserélni ugyanazt a terméket más színben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt@agnestothstudio.hu e-mail címen, és küldje vissza a terméket a szállítási móddal, saját költségén.
Ha más terméket szeretne vásárolni, vagy a kért termék ára eltér az eredeti termék árától, akkor vissza kell küldenie a nem kívánt eredeti terméket a visszatérítés érdekében, és új megrendelést kell leadnia.

Ha a cserélni kívánt termék nincs raktáron az Ön által választott méretben és/vagy színben, akkor helyette visszatérítésre kerül sor.
Az Ön lakóhelyétől függően az új kicserélt termék szállítási ideje változhat.
8) Akciós cikkek, termékek kedvezményes áron
Akciós termékek esetén, vagy ha a vásárláshoz kedvezménykódot használt, akkor nem áll módunkban visszatéríteni.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK
Ez a dokumentum elmagyarázza, hogyan használjuk fel a személyes adatokat a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelettel összhangban. (GDPR).
A GDPR értelmében a „személyes adat” bármely azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintettre”) vonatkozó információ; Azonosítható természetes személy az, aki közvetlenül vagy közvetve azonosítható, különösen olyan azonosítóra való hivatkozással, mint a név, az azonosító szám, a helyadatok, az online azonosító, vagy egy vagy több, a fizikai, fiziológiai sajátos tényező alapján, az adott természetes személy genetikai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitása.
A továbbiakban minden személyes adatra „személyes adatként” hivatkozunk.
Ez az adatvédelmi nyilatkozat minden személyes adatra vonatkozik, amelyet Ön megad nekünk, valamint minden személyes adatra, amelyet Önről gyűjtünk, akár arról, hogy hogyan használja webhelyünket („cookie-k” használatával), akár vásárlási szokásairól, ha megrendelést ad tőlünk.
Kik vagyunk?
Marvelosa Kft. (Agnes Toth Studio). (bejegyzett 1013. Budapest, Lánchíd utca 13. szám; cégjegyzékszám: 01 09 967778) adatkezelőként jár el. Ez azt jelenti, hogy a Marvelosa Kft. dönt arról, hogy a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat hogyan és milyen célból kezeljük.
Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
Adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekkel, jogai gyakorlásához vagy panasz benyújtásához vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt@agnestothstudio.hu címen.
Hogyan gyűjtünk személyes adatokat?
Személyes adatokat gyűjtünk Önről, amikor regisztrál weboldalunkra, vásárol, feliratkozik hírlevelünkre, válaszol egy felmérésre vagy marketingkommunikációra, böngészik a weboldalon, vagy használ bizonyos egyéb webhelyfunkciókat.
Miért gyűjtünk személyes adatokat? (adatkezelési célokból)
Személyes adatait a következő célokra gyűjtjük és használjuk fel:
Megrendelésének feldolgozásához és teljesítéséhez. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, cím, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím (ha eltér a szállítási címtől)
Kapcsolatba lépni Önnel, ha bármilyen probléma merül fel a megrendelés teljesítésével kapcsolatban, és megkönnyítjük kapcsolatát ügyfélszolgálati csapatunkkal. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, email cím, megrendelés adatai
Rendszeres e-mailek küldése, hogy tájékoztassuk Önt rendelése vagy más termékek és szolgáltatások állapotáról. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, email cím, megrendelés adatai
Az Agnes Toth Studio fiók létrehozásához. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, e-mail cím, születési idő, lakhely szerinti ország
Emlékeztetők küldése a befejezetlen rendelésekről. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, e-mail cím, a kosárban maradt termékek listája
Hírlevelek és ajánlatok küldése az Ön érdeklődésének és igényeinek megfelelően. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: név, e-mail cím, születési dátum, lakhely szerinti ország, a webhely korábbi viselkedésének részletei és a vásárlási előzmények
Az Ön preferenciáira szabott ajánlatok biztosítása és a weboldalunk fejlesztése az Ön igényeinek jobb kiszolgálása érdekében. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: korábbi kereséseinek részletei és korábbi rendelési adatai
A hirdetések testreszabása, hogy ajánlataink relevánsabbak legyenek. Ebből a célból a következő adatokat gyűjtjük: e-mail cím, korábbi kereséseinek részletei és korábbi rendelési adatai
Hol és mennyi ideig tároljuk személyes adatait?
Az Ön személyes adatait biztonságos hálózatok mögött tárolják, és csak korlátozott számú olyan személy férhet hozzájuk, akik különleges hozzáférési jogokkal rendelkeznek az ilyen rendszerekhez, és kötelesek a személyes adatokat bizalmasan kezelni. Ezenkívül az Ön által megadott összes érzékeny/hitelinformáció titkosítva van a Secure Socket Layer (SSL) technológiával. Minden tranzakciót egy átjáró szolgáltatón keresztül dolgozunk fel, és nem tároljuk vagy dolgozzuk fel szervereinken.
Személyes adatait a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célokkal összhangban, illetve a vonatkozó szabályozásban meghatározott ideig kezeljük.
Hozzájáruláson alapuló adatkezelés (például e-mail feliratkozás) esetén a személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük.
Az adatkezelés jogalapja
A jelen dokumentum 4. § a)-e) pontjaiban megjelölt adatkezelési tevékenység jogalapja az információs önrendelkezési jogról és a szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) alpontjában található. 2018. május 25-től kezdődően az Általános Adatvédelmi Rendelet (2016/679/EK rendelet) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja is. Parlament és Tanács) („GDPR”), azaz az ilyen adatkezelési tevékenységek a szerződés teljesítéséhez vagy az adatigénylésre irányuló lépések megtételéhez szükségesek, szerződéskötéssel.
Jelen dokumentum 4. pont f)-h) pontjaiban megjelölt adatkezelési tevékenység jogalapja

SZERZŐI JOG

  1. Az „Agnes Toth Studio” weboldalán szereplő összes képre szigorú szerzői jogi szabályozás vonatkozik, és engedély szükséges a nyomtatott vagy online sokszorosításhoz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha engedélyt szeretne kapni a képek bármelyikére a kontakt@agnestothstudio.hu e-mail címen
    Az összes műalkotást, mintát Tóth Ágnes tervezte, beleértve a weboldalon megjelenő terveket és kézitáskaformákat is, Tóth Ágnes művész szellemi tulajdonát képezik, és szigorúan tilos a weboldalon megjelenő látványelemek és szövegek reprodukálása. A sokszorosítás írásbeli hozzájárulás nélkül tilos.
    Felhívjuk figyelmét, hogy a webhelyen található képek bármilyen jogosulatlan felhasználása szerzői jogi szabályozást sért.

Az eredetiség és a szellemi tulajdonjogok garanciája

Az Agnes Toth Studio garantálja a Weboldalon vásárolt összes Termék eredetiségét. Az „agnestoth” vagy „Marvelosa” védjegyet viselő termékek etikus forrásból származó alapanyagokból készülnek, és kis mennyiségben, limitált példányszámban, kisiparosok által Magyarországon gyártják őket, és mindezt szigorúan és teljes körűen MAGYARORSZÁGON és EURÓPÁBAN.

Az „agnes toth studio” védjegy, az ecsettel, ceruzával, cérnával és az „ATS” betűket formáló palettával ellátott körlogó, Tóth Ágnes művész kizárólagos szellemi tulajdona, szerzői jogvédelem alatt áll. Termékekhez kapcsolódó összes szellemi tulajdonjog a Marvelosa Kft. kizárólagos tulajdonát képezi és az is marad. 

A „MARVELOSA” védjegy, a díszkeretezett Marvelosa szöveg a Marvelosa Kft. kizárólagos szellemi terméke. cég, és EU-s védjegyoltalom alatt áll. Az eredeti szót Tóth Ágnes alkotta 2007-ben. A MARVELOSA szó Tóth Ágnes és édesanyja, Balogh Ágnes által alkotott „kitalált” név, amely szótárakban nem szerepel.

A „MARVELOSA” szó használata szigorúan tilos, és ellentétes a szerzői jogi szabályozással.

Illegális és törvénybe ütköző az „Agnes Toth Studio” webhely bármely tartalmának felhasználása vagy reprodukálása

Közösségi média bejelentkezés (Heateor Social Login Plugin)

Beépülő moduljaink és kiegészítőink kompatibilisek a GDPR-ral. Az alábbiakban felsoroljuk a GDPR-ral kapcsolatos gyakori kérdéseket.

Nyomon követnek valamilyen adatot a bővítményei?

Nem követünk nyomon semmilyen felhasználói adatot a bővítményeinken keresztül. De ha a beépülő modulunk bármely harmadik fél szolgáltatásától függ, nyomon követhetik a felhasználói adatokat. Ez a következő két módon történhet:

1. Beágyazott widgetek

Egyes beépülő moduljaink olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek beágyazott widgeteket integrálnak harmadik féltől származó szolgáltatásokból (például Facebook Like, Facebook Recommend, Twitter Tweet hivatalos gombjai). Az alábbiak szerint releváns szöveget is beilleszthet webhelye adatvédelmi szabályzatába.

2. Harmadik féltől származó API-k/Kapcsolatok

Beépülő moduljaink kéréseket küldenek harmadik fél API-jainak a webhelylátogató webböngészőjén keresztül információk lekérésére (például közösségi megosztások, közösségi megjegyzések száma). Ez a webböngésző által küldött kérés tartalmazhat IP-címet, amelyet azután láthat az a harmadik fél, akitől kérték. Ez az API-kérés az IP-címen kívül nem tartalmazza a webhely felhasználójának személyes adatait. Ha szeretné felhívni a felhasználók figyelmét erre, releváns kivonatokat helyezhet el webhelye adatvédelmi irányelveiben.

Hol tárolják a bővítményei által gyűjtött adatokat?

A bővítményeink által lekért adatokat nem tároljuk szervereinken, és nem osztjuk meg azokat harmadik féllel. Beépülő moduljaink teljes mértékben az Ön webhelyén futnak, és az adatokat a webhely adatbázisában tárolják.

A beépülő moduljai betöltenek külső szkripteket?

Ahogy korábban említettük, a beépülő moduljaink kizárólag az Ön webhelyéről futnak, és így a szkripteket is betöltik a webhelyéről, kivéve a harmadik féltől származó beágyazott widgeteket (például a Facebook Like/Recommend hivatalos gombja, a Twitter hivatalos tweet gombja, a Facebook megjegyzések), amelyekhez a mi beépülő modulunk szükséges. szkriptek betöltése a megfelelő szolgáltatás szervereiről. Webhelye adatvédelmi szabályzatába belefoglalhat megfelelő kivonatokat, amelyek leírják, hogy ezek a szolgáltatások hogyan kezelik a felhasználók adatvédelmét.

GDPR adatvédelmi szabályzatrészletek

Az alábbiakban olyan kivonatok gyűjteménye található, amelyeket beilleszthet webhelye adatvédelmi szabályzatába, attól függően, hogy melyik bővítményt és funkciókat használja.

Közösségi média bejelentkezés

Nyilvános profiladatait csak az Ön hozzájárulásából gyűjtjük, amelyet a Közösségi bejelentkezés megkezdése előtt megad a weboldalunkon való bejelentkezéshez használt közösségi hálózatról. Ezek az adatok magukban foglalják az Ön keresztnevét, vezetéknevét, e-mail címét, linkjét a közösségi média profiljára, egyedi azonosítóját, linkjét a közösségi profil avatarjára. Ezeket az adatokat az Ön felhasználói profiljának létrehozásához használjuk fel weboldalunkon. Ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja egy e-mailben.

KAPCSOLAT

kontakt@agnestothstudio.hu

ÜZLETÜNK

Lánchíd utca 13.
1013 Budapest

NYITVATARTÁS

Szerda – Vasárnap   10:00-18:00
 Hétfő – Kedd    ZÁRVA

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb mintáinkról, új termékeinkről, izgalmas projektekről, kreatív ötleteinkről, workshopokról és közelgő eseményeinkről.

A webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi, amelyek az
Adatvédelmi irányelvek és a Felhasználási Feltételek  alapján érvényesek.

Látogass meg Minket

AGNES TOTH STUDIO
- Available Worldwide -

By selecting a currency you will be navigated to our UK|HU|EU site

Szerzői Jog ©️ Tóth Ágnes 2023

×
×

Cart

KAPCSOLAT

EMAIL
contact@agnestothstudio.com

ÜZLETÜNK
1013 Budapest, Lánchíd utca 13.
Magyarország

NYITVATARTÁS
Szerda – Vasárnap  10:00-18:00
Hétfő – Kedd – ZÁRVA

ats_contact02