EGYEDI TERVEZÉS

Különböző megbízások és egyedi kollekciók elkészítése mindig egy új és izgalmas kihívás számunkra. Az Agnes Toth Studio ötlet-kivitelezési koncepcióját szakmailag úgy építettük fel, hogy bármilyen körű tervezési, grafikai vagy varrodai munkát megtudjunk valósítani. Az egyedi tervezés lehetőségéhez úgy állunk hozzá, hogy még a képzelet se szabjon határt. Megtudunk valósítani egyedi táskaformákat, illetve rendelésre bármilyen dekoratív mintát kivitelezünk, akár kézi rajzról, akár digitális utómunkáról legyen szó.

custom_made_4-1024x877

Örömmel vállaljuk el egyéni elképzelések megvalósítását, kivitelezését, és teljes gyártási folyamatok, és anyagbeszerzés lebonyolítását. Akár különleges elképzelések, ötletek felé is nyitottak vagyunk.
Lakás és ruhatextilek, bútorszövetek egyedi mintával történő nyomtatását is igény szerint megvalósítjuk.

Legyen szó egyedi készítésű mintás esküvői ruháról, vagy megrendelésre készített szövetekkel és tapétákkal díszített lakásbelsőkről, rendelkezünk azokkal a szakmai eszközökkel és kreatívitással, amely lehetővé teszi az egyedi ötletek kivitelezését.

Eddigi munkáink között szerepel a teljes Párisi Udvar Hotel – Unbound Collection Hyatt 5 csillagos Hotel 110 szobájába készült ‘festmény-kompozíció’ képek, amelyeket a hotel arculatának megfelelően digitális kollázs technikával készített el Tóth Ágnes festőművész. A kollázsokból ezt követően limitált darabszámban a Párisi Udvar részére egyedi táskákat hoztunk létre.

A Kunsthistorisches Museum Bruegel 500 kiállítás alkalmából készült Pieter Bruegel festményeivel díszített Táska Kollekció Bécsben voltak láthatóak.

2020-ban a Rijksmuseum részére terveztünk a múzeum gyűjteményéből felhasznált műalkotásokkal új kollekciót. A Holland Aranykorra jellemző motívumok, fajansz porcelánok és tájképek jelentek meg ezeken a táskákon.

Grafikai munkáink olyan széleskörű területeken alkalmazhatóak, mint a lakástextíliák, egyedi bútorok, és a divatipar számos területén, a táskától a cipőn keresztül az egyedi ruházatig, kozmetikai és egyéb csomagolóanyagok, tapéták és más lakberendezési felszereléseken át.
Papír, textil és bőr alapú termékek és porcelán készletek megvalósításával kapcsolatban keressen minket. Egyedi rendelés megbeszélés alapján minimum darabszám szerint.

Kérdésével, ötletével az contact@agnestothstudio.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy a weboldal levélküldő rendszerén keresztül.

FRANCHISE & VISZONTELADÓKNAK

Amennyiben a Stúdió termékeit szeretné forgalmazni, vagy egy új üzletet nyitni az Agnes Toth Studio franchise lehetőségeivel, akkor a következő elérhetőségen írjon nekünk: contact@agnestothstudio.com

KEDVENCEK

KAPCSOLAT

kontakt@agnestothstudio.hu

ÜZLETÜNK

Lánchíd utca 13.
1013 Budapest

NYITVATARTÁS

Szerda – Vasárnap   10:00-18:00
 Hétfő – Kedd    ZÁRVA

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb mintáinkról, új termékeinkről, izgalmas projektekről, kreatív ötleteinkről, workshopokról és közelgő eseményeinkről.

A webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi, amelyek az
Adatvédelmi irányelvek és a Felhasználási Feltételek  alapján érvényesek.

Látogass meg Minket

AGNES TOTH STUDIO
- Available Worldwide -

By selecting a currency you will be navigated to our UK|HU|EU site

Szerzői Jog ©️ Tóth Ágnes 2023

×
×

Cart

KAPCSOLAT

EMAIL
contact@agnestothstudio.com

ÜZLETÜNK
1013 Budapest, Lánchíd utca 13.
Magyarország

NYITVATARTÁS
Szerda – Vasárnap  10:00-18:00
Hétfő – Kedd – ZÁRVA

ats_contact02